1 min read

Brasserie Mauve: aangesloten bij Pinstoring.com

Mauve is aangesloteb bij Pinstoring.nl

Betaal veilig en snel bij Brasserie Mauve in Laren via Pinstoring.com

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Brasserie Mauve in Laren gebruik maakt van de innovatieve betaaloplossingen van Pinstoring.com. Brasserie Mauve is een smaakvolle, maar toch toegankelijke brasserie en bar, bekend als dé plek voor koffie met een krantje en croissantje, (zakelijke) lunches, heerlijke diners, evenementen en cocktails. Of je nu geniet van een heerlijke koffie in de ochtend, een zakenlunch met collega's of een gezellige avond met vrienden, Brasserie Mauve biedt een warme en gastvrije omgeving.

betalen met QR-code van Pinstoring.com bij Mauve in Laren

Met Pinstoring.com kunnen de klanten van Brasserie Mauve in Laren nu eenvoudig en veilig betalen via onze QR-code betaaloplossing. Dit betekent dat er geen gedoe meer is met contant geld, pinpassen of specifieke apps.

Pinstoring? Geen probleem! Betaal altijd 100% veilig en snel bij Brasserie Mauve met de innovatieve betaaloplossing van pinstoring.com.

Klanten scannen gewoon de QR-code met de camera van hun telefoon, passen het bedrag aan in hun eigen bankapp en voltooien de betaling veilig. Dit zorgt voor een naadloze en efficiënte betaalervaring, onder alle omstandigheden wat perfect past bij de service en kwaliteit die Brasserie Mauve biedt.

Wilt u ook de perfecte oplossing bij een pinstoring? Doe net als Mauve en meld u nu aan bij Pinstoring.com!

voorkom misgelopen transacties door pinstoring

Voor meer informatie over Brasserie Mauve, bezoek de website op Mauve.nl.

WhatsApp