Disclaimer

pinstoring.com disclaimer

Juridische Disclaimer

Disclaimer

Pinstoring.com opereert als een dienstverlener die betalingen via banken faciliteert door het gebruik van QR-codes.

Wij zijn geen financiële instelling en voeren zelf geen financiële transacties uit.

Alle transacties verlopen rechtstreeks tussen de bankrekening van de klant en de bankrekening van de winkel, bar of restaurant.

Pinstoring.com heeft daarom geen vergunning van De Nederlandsche Bank (DNB) nodig, omdat wij geen derdengelden beheren of betalingen verwerken via een derdenrekening. De betalingen worden altijd direct uitgevoerd via de banken en bankrekeningen van de betrokken partijen, namelijk de klant en de ondernemer. Hierdoor blijft de betaling veilig en onder toezicht van de bank van de klant/verkoper.

Onze service biedt enkel de technische middelen om betalingen te vergemakkelijken door het genereren en bijwerken van QR-codes. Deze QR-codes leiden de klant naar een beveiligde betaalpagina van hun eigen bank, waar de daadwerkelijke transactie plaatsvindt. Pinstoring.com heeft geen toegang tot de financiële middelen van klanten of ondernemers en bewaart geen gevoelige betalingsinformatie.

Door gebruik te maken van de diensten van Pinstoring.com, erkent u dat alle financiële transacties direct plaatsvinden via de bankrekeningen van de betrokken partijen en dat Pinstoring.com niet aansprakelijk is voor de uitvoering van deze transacties. Wij streven ernaar om een veilige en betrouwbare betaaloplossing te bieden, maar de uiteindelijke veiligheid en uitvoering van de betalingen liggen bij de betrokken banken.

Wij zijn payment provider

Pinstoring.com is geen traditionele betaaldienstverlener of payment provider zoals gedefinieerd door De Nederlandsche Bank (DNB). Wij bieden een technologische oplossing die het mogelijk maakt om veilig te betalen met QR-codes via de vertrouwde online bankomgeving van de klant. Pinstoring.com faciliteert hierbij enkel de communicatie tussen partijen, maar is op geen enkele wijze betrokken bij de daadwerkelijke afhandeling van financiële transacties of het doorgeven van betaalgegevens.

Alle betalingen via ons platform verlopen rechtstreeks van de bankrekening van de klant naar de bankrekening van de ontvanger, zonder tussenkomst van derde partijen of derdengelden rekeningen. Pinstoring.com heeft dan ook geen vergunning van DNB nodig, omdat wij geen betaalverkeer afwikkelen, derdengelden beheren of gegevens doorgeven aan externe systemen. De verantwoordelijkheid en veiligheid van de financiële transacties ligt volledig bij de betrokken banken als officiële toezichthouders.

Door deze strikte scheiding van taken biedt Pinstoring.com een robuuste en veilige betaalervaring, geheel volgens de geldende wet- en regelgeving voor online betalingen in Nederland.

Indien u vragen heeft over de veiligheid van onze diensten of de wijze waarop betalingen worden verwerkt, kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina.

Pinstoring.com

WhatsApp