Over ons

vrouw betaalt met QR code in winkel-pinstoring.com

Pinstoring.com: Altijd Betalingen ontvangen, Veilig en Betaalbaar

Pinstoring.com is de flexibele betaaloplossing die ervoor zorgt dat u altijd kunt afrekenen met uw klanten, zelfs bij pinstoring of een defect aan uw pinapparaat. Ons innovatieve systeem zorgt ervoor dat iedere klant met een betaalapp van zijn of haar bank en een telefoon met camera kan betalen, zelfs in het geval van een landelijke pinstoring.

In plaats van dure traditionele pinapparaten, biedt Pinstoring.com een betaalbare oplossing voor slechts een klein vast bedrag per maand.

En...geen verrassingen en geen transactiekosten.

100% veilig en simpel

De betaling verloopt volkomen veilig via de vertrouwde bankapp van uw klant. Er zijn geen derden of andere partijen betrokken bij de transactie. Het geld gaat rechtstreeks van de rekening van uw klant naar uw bedrijfsrekening.

Direct je betaling op je eigen rekening

Wanneer u een betaling ontvangt via Pinstoring.com staat het geld direct op uw eigen (bedrijfs)rekening. Zo werkt het:

Scan QR

QR Code
graph TD; A[Consument] -->|Directe Betaling| B[Acceptant];

💡
Met Pinstoring.com profiteert u van een storingsvrije betaaloplossing die altijd werkt, zelfs zonder stroom of kassasysteem. Zeg vaarwel tegen gederfde inkomsten door storingen. Pinstoring.com biedt een oplossing voor probleemloos betalen tijdens pinstoringen met optimale veiligheid en betaalbaarheid.

B.N. van der Laan MBA
CEO Pinstoring.com
WhatsApp