3 min read

Pinstoring.com - de ideale betaaloplossing voor Elektriciens

de ideale betaaloplossing voor Elektriciens

Wat is Pinstoring.com?

Pinstoring.com is een innovatief online platform dat bedrijven en professionals de mogelijkheid biedt om geldstromen veilig te beheren tijdens pinstoringen, stroomstoringen of andere verstoringen. Met een unieke QR-code kunnen elektriciens hun klanten laten betalen via hun eigen vertrouwde bankapp - snel, veilig en probleemloos.

Veilig en Transparant Betaalproces

Bij Pinstoring.com ontvangt u een unieke QR-code met daarop uw bedrijfslogo voor maximale herkenbaarheid. Uw klanten scannen deze code met hun telefoon en worden doorverwezen naar hun eigen bankapp om de betaling goed te keuren.

In de bankapp zien zij precies aan wie ze betalen, met uw bedrijfsnaam en logo. Hierdoor weten uw klanten zeker dat het geld bij de juiste ontvanger terechtkomt. Dit voorkomt misverstanden of twijfels tijdens het betaalproces.

Voordelen van Pinstoring.com voor Elektriciens

Als elektricien heeft u de volgende voordelen met Pinstoring.com:

  1. Altijd inkomsten blijven ontvangen: Ook tijdens pinstoringen of stroomuitval
  2. Geen dure apparatuur nodig: Slechts een smartphone of tablet en de QR code die we voor u maken.
  3. Betaalbaar abonnement: Vaste lage kosten per maand, en geen transactiekosten.
  4. Directe en veilige betalingen: Rechtstreeks van/naar bankrekeningen.
  5. Maximale flexibiliteit: Overal inzetbaar, van reparaties tot installatieklussen.
  6. Gebruiksvriendelijk: Voor u én uw klanten via de bekende bankapp.
  7. Professionele uitstraling: Met uw eigen bedrijfslogo op de QR-code.
pinstoring.com berekent geen transactiekosten

Eenvoudige Afrekening na een Klus

Stel, u heeft zojuist een elektrische installatie of reparatie bij een klant afgerond. In plaats van gecompliceerde pintransacties, kunt u de klant eenvoudigweg uw QR-code laten scannen. Binnen een paar seconden is de betaling afgerond in de bankapp van de klant. U ontvangt het bedrag meteen op uw bedrijfsrekening, zonder omwegen of wachttijden.

Het bespaart beide partijen veel tijd en moeite. Uw klant kan snel en gemakkelijk betalen, terwijl u direct uw verdiende loon ontvangt. Een win-winsituatie voor iedereen.

Ideale Aanvullende Betaalwijze

Hoewel Pinstoring.com aanvankelijk was bedoeld als noodoplossing tijdens storingen, fungeert het in de praktijk ook uitstekend als alternatieve betaalmethode. Het is gebruiksvriendelijk, tijdbesparend en voorkomt contante betalingen.

Zo kunt u Pinstoring.com bijvoorbeeld standaard aanbieden naast uw reguliere pinmogelijkheden. Of u gebruikt het als aanvulling bij klussen op locatie of voor betaling achteraf. De flexibiliteit en lage kosten maken het een aantrekkelijke optie.

Geen Transactiekosten

Een belangrijke toegevoegde waarde van Pinstoring.com is dat er geen transactiekosten of provisies in rekening worden gebracht per betaling. U betaalt slechts een vast, laag maandbedrag voor het abonnement op de dienst. Uw verdiende loon komt dus volledig bij u terecht.

Eventuele reguliere bankkosten voor het ontvangen van een betaling zijn wel van toepassing. Deze worden echter direct door uw bank bepaald en staan los van Pinstoring.com.

Pinstoring? Nooit meer omzetverlies met Pinstoring.com!

Met Pinstoring.com hoeft uw inkomstenstroom als elektricien nooit meer te stagneren door pinstoringen of andere verstoringen. De gebruiksvriendelijke QR-code betaaloplossing biedt u altijd een veilige, betaalbare en professionele uitstraling bij het afrekenen met uw klanten. Overal en op elk moment.

Ontdek de Gemakken en Voordelen

Ontdek vandaag nog de gemakken en voordelen van Pinstoring.com voor uw elektriciensbedrijf. Zo bent u volledig voorbereid op mogelijke onverwachte situaties, zonder financiële klappen op te lopen. Uw inkomstenstroom is goed beveiligd en u voorkomt misgelopen transacties bij een pinstoring!​​​​​​​​​​​​​​​​

Start vandaag
Wilt u meer weten over hoe Pinstoring.com uw bedrijf kan helpen? Start vandaag nog of vraag een gratis demonstratie en ontdek de voordelen van onze innovatieve betaaloplossing!

WhatsApp