6 min read

Betalen met QR-code, veilig en handig

Betalen met QR-code

Qr codes; de Toekomst van Betalingen met Pinstoring.com

De manier waarop we betalingen doen verandert razendsnel. In deze digitale tijd willen klanten snel, veilig en gemakkelijk betalen. Pinstoring.com maakt dit mogelijk met een innovatieve QR-code betaaloplossing. Dit systeem zorgt ervoor dat uw bedrijf betalingen kan blijven ontvangen, zelfs tijdens pinstoringen of technische storingen. Maar waarom is Pinstoring.com de perfecte (back-up) keuze voor uw bedrijf.

Wat is Pinstoring.com?

Pinstoring.com is een vooruitstrevend platform dat bedrijven helpt om te kunnen blijven doorwerken en betalingen ontvangen tijdens onverwachte storingen. Met een unieke QR-code kunnen klanten eenvoudig betalen via hun eigen bankapp. Geen gedoe, geen zorgen, gewoon een snelle en veilige transactie.

Veilig en Transparant Betaalproces

Bij Pinstoring.com krijgt u als Acceptant een eigen QR-code met uw bedrijfslogo erop. Klanten scannen deze code met hun telefoon en worden naar hun eigen bankapp geleid. Ze zien direct aan wie ze betalen - uw bedrijfsnaam en rekening verschijnen duidelijk in de app. Dit zorgt voor vertrouwen en zekerheid. Klanten weten precies waar hun geld naartoe gaat. U ontvangt het geld als Acceptant direct op de rekening.

Scan QR

QR Code
graph TD; A[Consument] -->|Directe Betaling| B[Acceptant];

Voordelen van Betalen met QR-code via Pinstoring.com

  1. Altijd Betalingen Ontvangen: Zelfs tijdens pinstoringen of andere storingen.
  2. Geen Dure Apparatuur: U heeft alleen een smartphone of tablet nodig.
  3. Betaalbaar Abonnement: Geen Transactiekosten! Voor slechts €9,95 per maand of €99 per jaar per filiaal. Geen verborgen kosten.
  4. Directe en Veilige Betalingen: Betalingen worden rechtstreeks van de klant naar uw rekening overgemaakt.
  5. Maximale Flexibiliteit: Of u nu in een winkel werkt, op locatie of aan huis, het werkt overal.
  6. Gebruiksvriendelijk: Eenvoudig voor zowel u als uw klanten, via hun vertrouwde bankapp.
  7. Professionele Uitstraling: Uw eigen logo op de QR-code zorgt voor een professionele look.
pinstoring.com berekent geen transactiekosten

Eenvoudig Afrekenen

Stel, u heeft zojuist een dienst verleend of product verkocht. Dan is er een pinstoring. In plaats van ingewikkelde pintransacties die niet werken, laat u de klant gewoon uw QR-code scannen. Binnen enkele seconden is de betaling afgerond in de bankapp van de klant. U ontvangt het bedrag direct op uw rekening. Geen wachttijd, geen omwegen. Het bespaart tijd en moeite voor beide partijen. Een win-win situatie!

Pinstoring.com biedt de ideale aanvullende Betaalwijze

Pinstoring.com begon als oplossing voor storingen, maar werkt ook geweldig als alternatieve betaalmethode voor pinnen. Gebruik het naast uw reguliere pinmogelijkheden, bij betalingen op locatie of voor betaling achteraf. De flexibiliteit en lage kosten maken het aantrekkelijk voor elke ondernemer.

Geen Transactiekosten

Een groot voordeel van Pinstoring.com: geen transactiekosten of provisies per betaling. U betaalt alleen een vast, laag maandbedrag. Zo blijft uw verdiende geld waar het hoort - bij u. Eventuele reguliere bankkosten zijn van toepassing, maar staan los van pinstoring.com.

Waarom Kiezen voor Pinstoring.com?

Pinstoring.com biedt een veilige, gebruiksvriendelijke en kostenefficiënte manier om betalingen te ontvangen via QR-codes. Of u nu een kleine ondernemer bent of een groot bedrijf runt, Pinstoring.com is de ideale keuze. Met lage vaste kosten en geen transactiekosten houdt u meer van uw inkomsten over.

Start Vandaag Nog met Pinstoring.com

Waarom wachten? Ontdek vandaag nog hoe Pinstoring.com uw bedrijf kan helpen. Neem contact met ons op voor een gratis demonstratie. Zie zelf hoe eenvoudig en voordelig het is om betalingen te ontvangen via QR-codes. Met Pinstoring.com bent u altijd voorbereid op onverwachte situaties. Uw inkomsten blijven veilig en stromen probleemloos door.

Vrijblijvend infogesprek

Wilt u meer weten over hoe Pinstoring.com uw bedrijf kan helpen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis demonstratie en ontdek de voordelen van onze innovatieve betaaloplossing!

Veelgestelde Vragen (FAQ's) over Pinstoring.com

1. Is betalen met QR-code veilig?

Ja, betalen met een QR-code via Pinstoring.com is zeer veilig. Wanneer klanten de QR-code scannen, worden ze direct naar hun eigen bankapp geleid om de betaling goed te keuren. Dit betekent dat alle beveiligingsmaatregelen van hun bank van kracht zijn. Bovendien zorgt de unieke QR-code ervoor dat betalingen direct naar uw bedrijfsrekening gaan, waardoor het risico op fouten of fraude wordt geminimaliseerd.

2. Hoe werkt de QR-code betaaloplossing van Pinstoring.com?

Het proces is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. U ontvangt van ons een unieke QR-code met uw bedrijfslogo. Deze code plaatst u op een zichtbare plek in uw winkel, op facturen of op uw website. Klanten scannen de QR-code met hun smartphone, waarna ze worden doorverwezen naar hun eigen bankapp om de betaling te voltooien. Het geld wordt direct naar uw bedrijfsrekening overgemaakt.

3. Wat zijn de kosten verbonden aan het gebruik van Pinstoring.com?

Pinstoring.com biedt een betaalbaar abonnementsmodel zonder verborgen kosten. U betaalt slechts €9,95 per maand of €99 per jaar per filiaal. Er zijn geen transactiekosten of provisies per betaling, waardoor uw verdiensten volledig bij u terechtkomen. Eventuele reguliere bankkosten voor het ontvangen van betalingen zijn wel van toepassing, maar staan los van Pinstoring.com.

4. Kan ik Pinstoring.com gebruiken naast mijn bestaande betaalmethoden?

Absoluut! Pinstoring.com is ontworpen om flexibel en aanvullend te zijn. U kunt het gebruiken naast uw reguliere pinmogelijkheden. Of het nu gaat om betalingen op locatie, tijdens huisbezoeken, of als noodoplossing tijdens storingen, Pinstoring.com biedt altijd een betrouwbare en veilige betaaloptie.

5. Wat gebeurt er als er een pinstoring is?

Pinstoring.com is speciaal ontworpen om betalingen mogelijk te maken tijdens pinstoringen of andere technische storingen. Met onze QR-code oplossing kunnen klanten blijven betalen, ongeacht de status van traditionele pinapparaten. Dit zorgt ervoor dat uw inkomstenstroom niet wordt onderbroken en uw klanten (bijna) altijd een gemakkelijke manier hebben om te betalen.

WhatsApp