2 min read

De Gooise DJ: aangesloten bij Pinstoring.com

de Gooise DJ- aangesloten bij Pinstoring.com

Betaal veilig en snel bij de Gooise DJ via Pinstoring.com

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de Gooise DJ gebruik maakt van de innovatieve betaaloplossingen van Pinstoring.com. De Gooise DJ biedt DJ shows met klasse en spectaculaire extra’s zoals een DJ met saxofonist in heel Nederland, maar vooral in en rondom 't Gooi. Al jarenlang zijn ze gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en drive-in shows, en helpen ze om er een onvergetelijk evenement van te maken.

Met Pinstoring.com kunnen de klanten van Gooise DJ nu eenvoudig en veilig betalen via onze QR-code betaaloplossing. Dit betekent dat er geen gedoe meer is met contant geld, pinpassen of specifieke apps. Klanten scannen gewoon de QR-code met de camera van hun telefoon, passen indien nodig het bedrag aan in hun eigen bankapp en voltooien de betaling veilig. Dit zorgt voor een naadloze en efficiënte betaalervaring, wat perfect past bij de professionele service en kwaliteit die Gooise DJ biedt.

de Gooise DJ is aangesloten bij Pinstoring.com
Pinstoring? Geen probleem! Betaal altijd 100% veilig en snel bij de Gooise DJ met de innovatieve betaaloplossing van pinstoring.com.

Wilt u ook de perfecte betaaloplossing? Zelfs bij een pinstoring? Doe net als Gooise DJ en meld u nu aan bij Pinstoring.com!

Voor meer informatie over Gooise DJ, bezoek de website op gooisedj.nl.

voorkom misgelopen transacties door pinstoring

Voor meer informatie over de Gooise DJ, bezoek de website op Gooisedj.nl

WhatsApp