1 min read

De Gooise Fotobooth: aangesloten bij Pinstoring.com

de Gooise fotobooth is aangesloten bij pinstoring.com

Betaal veilig en snel bij de Gooise Fotobooth via Pinstoring.com

De Gooise Fotobooth: aangesloten bij Pinstoring.com

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de Gooise Fotobooth gebruik maakt van de innovatieve betaaloplossingen van Pinstoring.com. De Gooise Fotobooth biedt luxe fotobooths met professionele printmogelijkheden aan voor diverse evenementen in en rondom 't Gooi. Of het nu gaat om bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen of festivals, de Gooise Fotobooth maakt elk evenement tot een compleet succes.

Klanten van de Gooise Fotobooth betalen eenvoudig en snel via pinstoring.com

Met Pinstoring.com kunnen de klanten van Gooise Fotobooth nu eenvoudig en veilig betalen via onze QR-code betaaloplossing. Dit betekent dat er geen gedoe meer is met contant geld, pinpassen of specifieke apps. Klanten scannen gewoon de QR-code met de camera van hun telefoon, passen indien nodig het bedrag aan in hun eigen bankapp en voltooien de betaling veilig. Dit zorgt voor een naadloze en efficiënte betaalervaring, wat perfect past bij de professionele service en kwaliteit die Gooise Fotobooth biedt.


Pinstoring? Geen probleem! Betaal altijd 100% veilig en snel bij de Gooise Fotobooth met de innovatieve betaaloplossing van Pinstoring.com.

Wilt u ook de perfecte betaaloplossing? Zelfs bij een pinstoring? Doe net als Gooise Fotobooth en meld u nu aan bij Pinstoring.com!

Voor meer informatie over Gooise Fotobooth, bezoek de website op gooiseFotobooth.nl.

voorkom misgelopen transacties door pinstoring

WhatsApp