3 min read

Betalen via Pinstoring.com

Bij Pinstoring.com bieden we een veilige en efficiënte betaaloplossing met QR-code aan. Het is de perfecte back-up bij pinstoringen of uitval van elektriciteit.
Betalen via Pinstoring.com

Betalen met QR-code: wat is het en hoe werkt het ?Pinstoring.com

Bij Pinstoring.com bieden we een veilige en efficiënte betaaloplossing met QR-code aan. Of het nu bij de collectant op de collectebus, bij de kassa in de supermarkt, tijdens het afrekenen van een drankje op het terras, of op een zakelijke factuur is, dankzij pinstoring.com kunnen klanten snel een QR-code scannen om iets te betalen. We begrijpen dat ondernemers hun klanten willen laten betalen met QR-code tijdens bijv. Stroomuitval of een landelijke pinstoring voor een betere klantervaring.

Wat is een QR-code?

Een QR-code lijkt op de streepjescode die op veel producten te vinden is, maar kan veel meer informatie bevatten (tot 7,000 tekens), zoals betaalgegevens, locatie- en productinformatie. Dit maakt de QR-code minder foutgevoelig en sneller in gebruik. QR staat niet voor niets voor Quick Response. Dankzij de recente toename in gebruik, mede door de corona-epidemie, is de QR-code nu ingeburgerd geraakt als betaalmiddel.

Betalen met QR-code wordt steeds gebruikelijker

QR-codes kunnen op verschillende manieren worden gebruikt tijdens betalingen. Ze kunnen een link naar een betaalomgeving bevatten, waar klanten nog gegevens moeten invullen, of alle betaalgegevens zoals bedrag en transactienummer kunnen al in de QR-code zitten. Dit maakt betalingen eenvoudig en snel. Soms kunnen klanten op hun telefoon zelfs nog gegevens aanpassen, bijvoorbeeld om fooi te geven.

Voordelen van betalen via QR-code van Pinstoring

Met een QR-code gaan betalingen makkelijker en sneller omdat er geen creditcard, contant geld of bankapparaat meer nodig is. Klanten scannen de unieke vaste QR-code eenvoudig met hun telefoon en voltooien de betaling snel.

Hoe scan ik een QR-code?

Dankzij Pinstoring.com kan de QR-code gewoon met de camera van de telefoon worden gescand. je ziet dan een betaalverzoek dat je betaalt met je eigen bankapp. Je ziet aan wie en hoeveel je betaalt. Check uiteraard iedere betaling en bedrag goed.

Is betalen met QR-code veilig?

Ja, betalen via QR-code is veilig. Net als bij elke financiële transactie, raden wij aan enkele voorzorgsmaatregelen te nemen:

  • Verifieer de legitimiteit van de QR-code en de verkoper.
  • Dubbelcheck het bedrag op het scherm van je telefoon.
  • Gebruik beveiligingssoftware om je apparaat te beschermen.
  • Controleer regelmatig je bankrekening op ongeautoriseerde transacties.

Kosten van een QR-code betaling

Aan het betalen met een QR-code zijn geen extra kosten verbonden. De QR-code brengt je naar een betaalscherm of zorgt voor de verificatie van de betaling. Eventuele kosten kunnen door de bank aan de verkoper in rekening worden gebracht bij gebruik van bepaalde betaalmethoden of het aantal transacties.

QR-code betalingen via Pinstoring.com

Wij bieden een dynamische QR-code tool waarbij slechts één code wordt gecreëerd voor verschillende betaalmomenten, wat het proces voor (web)winkeliers vereenvoudigt. Met onze realtime QR-betaling kunnen klanten snel en gemakkelijk een betaling afronden, wat het scannen van QR-codes versnelt en vereenvoudigt.

Klanten van Pinstoring.com kunnen QR-codes voor betalingen aanmaken in het admin panel. Deze QR-codes kunnen op facturen worden gebruikt om betalingen te vergemakkelijken. Het aanmaken van een QR-code kan via de pay by link betaaloptie.

Start vandaag


Registreer nu bij Pinstoring.com en ontdek de voordelen van onze QR-betaaloplossing. Regel al je online en in-store betalingen eenvoudig en snel met ons platform voor een klein vast bedrag per maand.

Pinstoring.com werkt met deze banken

pinstoring.com werkt met de deze banken - logos
WhatsApp