2 min read

Pinstoring.com: ook een veelzijdige Betaaloplossing

Pinstoring.com is een backup bij een pinstoring, maar ook een ideale, veilige en voordelige betaaloplossing.
pinstoring.com -betaalmethode voor schilders

Pinstoring.com is een backup bij een pinstoring, maar ook de ideale betaaloplossing voor een breed scala aan bedrijven en professionals, van markten tot horeca, van winkels en supermarkten tot vakmensen en ZZP'ers. Met onze innovatieve QR-code betaalmethode kunt u eenvoudig en veilig betalingen ontvangen, zonder dure apparatuur of abonnementen.

Pinstoring.com is bijzonder geschikt voor specifieke toepassingen zoals:

  • Beurzen en evenementen: Bespaar op het huren van dure pinterminals met onze flexibele QR-code oplossing.
  • Bezorgers van pakketten en maaltijden: Zorg voor een snelle en gemakkelijke afhandeling van betalingen, ongeacht wat u bezorgt.
  • Cafés en strandtenten: Maak afrekenen eenvoudig en efficiënt, zowel binnen als buiten op het terras.
  • Collecteren en ontvangen van donaties: Verhoog uw opbrengsten door een gemakkelijke en toegankelijke manier van doneren aan te bieden.
  • Dienstverleners zoals elektriciens, loodgieters, schilders, glazenwassers, slotenmakers, stukadoors en monteurs: Reken direct af na het voltooien van uw klus, waar u ook bent.
  • Foodtrucks: Beheer uw betalingen eenvoudig, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over complexe apparatuur of verbindingen.
  • Terrassen: Bied uw klanten een snelle en probleemloze manier om hun rekening te betalen, of ze nu binnen of buiten zitten.

U kunt overal laten betalen

Waar u ook actief bent - op een markt, in een winkel, als ZZP'er, vakman of in de horeca - met Pinstoring.com kunt u altijd en overal betalingen blijven ontvangen, zonder afhankelijk te zijn van dure pinterminals of andere hardware. Onze QR-code oplossing biedt maximale flexibiliteit, veiligheid en gebruiksgemak voor u en uw klanten.

Voor een optimale veiligheid en herkenbaarheid maken bedrijven die gebruikmaken van Pinstoring.com gebruik van een unieke QR-code met daarop hun eigen bedrijfslogo. Wanneer een klant de QR-code scant, ziet deze meteen aan welk bedrijf de betaling wordt voldaan door het herkenbare logo. Dit biedt directe duidelijkheid over de bestemming van de betaling.

Bovendien wordt in de eigen vertrouwde bankapp van de klant nogmaals bevestigd aan wie precies wordt betaald voordat de transactie wordt afgerond. Door deze dubbele controle heeft de klant de garantie dat het geld bij de juiste ontvanger terechtkomt. Het voorkomt eventuele verwarring of misleiding.

Met de beveiligde QR-codes van Pinstoring.com weet u als klant dus altijd zeker aan wie u betaalt. En bedrijven profiteren van de herkenbaarheid en vertrouwde uitstraling van hun eigen logo tijdens het betaalproces. Maximale veiligheid en transparantie van begin tot eind.

Voor wie is de betaaloplossing van Pinstoring.com geschikt?

Dienstverleners die de QR betaalmethode van Pinstoring.com goed kunnen gebruiken zijn oa:

Pinstoring.com werkt in combinatie met:

pinstoring.com werkt met de deze banken - logos
WhatsApp