4 min read

Voorkom misgelopen transacties bij een pinstoring

Voorkom misgelopen transacties bij een pinstoring

Op een pinstoring zit niemand te wachten. Gelukkig gebeurt het niet vaak, maar als het gebeurt is het voor zowel de winkel als de klanten erg vervelend. En het kost u omzet! Ook in 2024 was er een landelijke pinstoring. Bij vele winkels als bijv. Etos, IKEA, Gall & Gall en Albert Heijn was het niet mogelijk om te pinnen. Dit zorgde voor veel onrust en misgelopen transacties.

Pinstoring.com als perfecte backup bij storingen

Een pinstoring komt altijd onverwacht en kan niet altijd direct worden verholpen. Het is dus verstandig om hier als winkel of restaurant op voorbereid te zijn. Een back-up systeem als Pinstoring.com is eigenlijk onmisbaar. Er zijn geen extra transactiekosten! Voor een klein vast bedrag per maand kun je als verkoper Pinstoring.com gebruiken. Pinstoring.com staat los van een kassasysteem. Dus of het nu om een landleijke pinstoring of een storing in het kassasysteem gaat, je kunt altijd betalingen ontvangen met Pinstoring.com

ūüí°
Of het nu om een pinstoring of een storing in het kassasysteem gaat, je kunt (bijna) altijd betalingen ontvangen met Pinstoring.com. De betalingen worden gedaan met een QR-code. Deze QR-code staat op bijv. drukwerk, een kassabon of een afbeelding. Deze toon je aan de klant. De klant betaalt met zijn eigen bankapp.

Hoe komt het geld op mijn rekening?

De QR code is altijd rechtstreeks gekoppeld aan de bankrekening van de verkoper. Dus alle gelden die je ontvangt met Pinstoring.com komen allemaal rechtstreeks en veilig op je eigen rekening terecht. Dit kun je in real-time volgen via je bank-app.

Voordelig, simpel en snel

Pinstoring.com is voordelig, simpel en snel. Voor slechts een klein bedrag per maand zorg je als bedrijf voor de zekerheid dat je in geval van een pinstoring of stroomstoring betalingen kunt blijven ontvangen.

100% veilig en geen extra kosten per transactie

Alle transacties verlopen rechtstreeks van de rekening van de klant naar de verkoper. Geen tussenpersonen en geen extra kosten per transactie.
(Uw bank kan kosten in rekening brengen voor transacties, maar dat staat los van pinstoring.com)

De voordelen van Pinstoring.com op een rijtje

 • Ontvang betalingen tijdens pinstoringen, stroomstoringen of internetonderbrekingen
 • Geen dure pinterminals of kassasystemen nodig
 • Geen kosten per transactie (tenzij uw bank dat berekent)
 • Betaalbaar abonnement zonder verborgen kosten
 • Eenvoudig te gebruiken voor beide partijen via de eigen bank-app
 • Maximale veiligheid door directe betalingen zonder tussenpersonen
 • Geen creditcardkosten of transactievergoedingen aan derden
 • E√©n herbruikbare QR-code voor al uw betalingen zonder gedoe
 • Onbeperkt aantal betalingen tegelijkertijd mogelijk
 • Professioneel drukwerk met QR-code verkrijgbaar
 • Flexibel in te zetten door medewerkers via uitgeprinte QR-codes
 • Volledige compliance met wet- en regelgeving
 • Geen derdengelden rekening nodig dankzij slimme technologie
 • Blijf probleemloos inkomsten genereren bij calamiteiten
 • Innovatieve, toekomstbestendige betaaloplossing

Veelgestelde Vragen (FAQ) over Pinstoring.com

1. Hoe kan ik misgelopen transacties bij een pinstoring voorkomen?
Gebruik Pinstoring.com als back-up systeem. Dit stelt u in staat betalingen te ontvangen via een QR-code, zelfs tijdens pinstoringen of storingen in het kassasysteem.

2. Hoe werkt Pinstoring.com tijdens een pinstoring?
Pinstoring.com werkt met een QR-code die klanten kunnen scannen om betalingen te doen via hun eigen bankapp. Deze betalingen worden direct op uw bankrekening gestort.

3. Wat kost het gebruik van Pinstoring.com?
Er zijn geen extra transactiekosten. U betaalt een vast maandbedrag voor het abonnement, ongeacht het aantal transacties.

4. Hoe veilig is het om Pinstoring.com te gebruiken?
Pinstoring.com biedt maximale veiligheid doordat betalingen direct tussen de bankrekening van de klant en uw rekening verlopen, zonder tussenpersonen.

5. Hoe worden betalingen via Pinstoring.com verwerkt?
Betalingen worden direct verwerkt en komen rechtstreeks op uw bankrekening terecht. U kunt dit in real-time volgen via uw bankapp.

6. Welke voordelen biedt Pinstoring.com?
Pinstoring.com biedt voordelen zoals het ontvangen van betalingen tijdens storingen, geen kosten per transactie, en eenvoudige integratie via QR-codes zonder extra hardware.

WhatsApp