2 min read

Hoe werkt Pinstoring.com?

Hoe werkt Pinstoring.com?

QR-code betalingen via Pinstoring.com

Pinstoring.com is even simpel als briljant.

Bij pinstoring.com voeren we we zelf geen financiële transacties uit. We verwerken ook geen transacties. We hebben dan ook geen iDEAL Acquirer licentie of vergunning van DNB nodig. Alles verloopt via uw eigen bankapp. Dit maakt onze QR-code betaaloplossing juist extra veilig voor zowel klanten als winkeliers.

Bij Pinstoring.com vinden betalingen volledig plaats via de eigen bankapp van de klant en de bankrekening van de winkelier. Er zijn geen derde partijen betrokken bij het afhandelen van de transacties. Het geld gaat rechtstreeks van de ene naar de andere rekening.

Pinstoring.com heeft een dynamic QR-code tool ontwikkeld waarbij slechts één QR-code wordt gegenereerd voor meerdere betaalmomenten. Als winkelier hoef je dus geen losse QR-codes meer aan te maken per betaling. Eén dynamische code volstaat.

Daarnaast geeft Pinstoring.com realtime inzicht in de QR-betalingen via iDEAL en de bankapps. Hiermee kunnen klanten snel en gemakkelijk een iDEAL betaling verrichten door simpelweg de QR-code te scannen met hun bankapp. Dit vereenvoudigt en versnelt het betaalproces aanzienlijk. Ontvangers kunnen via de eigen bank-app controleren of de betaling is gelukt.

Hiermee garandeert Pinstoring.com maximale veiligheid en tijdwinst bij QR-code betalingen voor jou en je klanten.

Pinstoring.com werkt met de volgende banken

Heeft u een betaalrekening bij een van de volgende banken? Dan kunt u gebruik maken van het systeem van Pinstoring.com, zowel als Acceptant (Verkoper) en als Consument

pinstoring.com als backup voor pinnen werkt met deze banken: ING, ABN AMRO, RABOBANK, SNS, KNAB, BUNQ, TRIODOS
pinstoring.com berekent geen transactiekosten
WhatsApp