3 min read

Pinstoring.com: de Oplossing voor Betalingen bij Pinstoringen

Met pinstoring.com kunt u altijd betalingen blijven ontvangen, gewoon op uw eigen bankrekening, zelfs tijdens pinstoringen. Veilig, betrouwbaar en voordelig.
pinstoring.com-betaal veilig met QR code via je eigen bank

Pinstoring.com is uw betrouwbare partner voor het verwerken van betalingen, zelfs tijdens pinstoringen. Onze service garandeert no-nonsense betalen, 100% veilig via uw eigen bankrekening. Dankzij onze innovatieve QR-code betaaloplossing kunnen klanten altijd betalen, ongeacht eventuele storingen in het reguliere betaalsysteem. In dit artikel leggen we uit hoe Pinstoring.com werkt, hoe veilig het is en wat de kosten zijn.

Hoe werkt Pinstoring.com?

Pinstoring.com biedt een eenvoudige en efficiƫnte oplossing voor bedrijven die te maken hebben met pinstoringen. Ons systeem werkt als volgt:

Uw eigen QR-code

Bij Pinstoring.com ontvangt u een statische QR-code die u door ons kunt laten afdrukken op stickers, bordjes, standaards etc. etc. en op een zichtbare plek in uw zaak kunt plaatsen. Klanten kunnen deze QR-code scannen met hun smartphone om betalingen te verrichten.

Hoewel de QR-code statisch is, kan de betalingslink waarnaar deze verwijst dynamisch worden bijgewerkt. Dit betekent dat u, zelfs bij pinstoringen, betalingen kunt blijven ontvangen zonder dat u nieuwe QR-codes hoeft te printen.

Eenvoudig Betalen

Klanten scannen de QR-code, voeren het gewenste bedrag in en bevestigen de betaling via hun eigen bankapp. U ziet direct in uw bankapp wie er betaald heeft en welk bedrag is overgemaakt.

Hoe veilig is het?

Veiligheid staat bij Pinstoring.com voorop. Onze betaaloplossing is ontworpen om maximale veiligheid te garanderen.

Gebruik van Eigen Bankrekening

Betalingen worden altijd via de eigen bankapp van de klant verwerkt, wat betekent dat er geen derde partij betrokken is bij de verwerking van gevoelige bankgegevens. Dit vermindert het risico op fraude aanzienlijk.

Regelmatige Updates

Betaallinks van acceptanten kunnen regelmatig bijgewerkt worden om ervoor te zorgen dat ze up-to-date blijven. Wij passen dit aan in ons systeem zodat u met dezelfde QR code kunt blijven werken.

Compliance met DNB-richtlijnen

Pinstoring.com voldoet aan de richtlijnen van De Nederlandsche Bank (DNB), die het gebruik van QR-codes als betaalmiddel stimuleren om betalingen veilig en toegankelijk te maken, zelfs voor mensen met functiebeperkingen.

Hoe duur is het?

Bij Pinstoring.com berekenen we geen transactiekosten. Wij geloven in transparantie en betaalbaarheid. Ons vast maandtarief biedt u zekerheid en er zijn geen verborgen kosten. (Uw bank kan u als acceptant kosten per transactie berekenen, dit staat los van pinstoring.com)

Betaalbare Oplossing

Voor een vast maandelijks bedrag krijgt u toegang tot onze QR-code betaaloplossing. Dit bedrag dekt de kosten voor het genereren en bijwerken van de QR-codes en de ondersteuning die u van ons krijgt.

šŸ’”
Pinstoring.com - de oplossing bij pinstoringen

Geen Verborgen Kosten

Er zijn geen verborgen kosten of onverwachte toeslagen. U betaalt alleen voor de service die u krijgt, en niets meer.

Meer informatie?

Bent u geĆÆnteresseerd in hoe Pinstoring.com uw bedrijf kan helpen om betalingen te blijven ontvangen, zelfs bij pinstoringen? Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie of om een afspraak te maken met een van onze adviseurs.

De voordelen van Pinstoring.com op een rijtje:

 • Ontvang betalingen tijdens pinstoringen, stroomstoringen of internetonderbrekingen
 • Geen dure pinterminals of kassasystemen nodig
 • Geen kosten per transactie (tenzij uw bank dat berekent)
 • Betaalbaar abonnement zonder verborgen kosten
 • Eenvoudig te gebruiken voor beide partijen via de eigen bank-app
 • Maximale veiligheid door directe betalingen zonder tussenpersonen
 • Geen creditcardkosten of transactievergoedingen aan derden
 • EĆ©n herbruikbare QR-code voor al uw betalingen zonder gedoe
 • Onbeperkt aantal betalingen tegelijkertijd mogelijk
 • Professioneel drukwerk met QR-code verkrijgbaar
 • Flexibel in te zetten door medewerkers via uitgeprinte QR-codes
 • Volledige compliance met wet- en regelgeving
 • Geen derdengelden rekening nodig dankzij slimme technologie
 • Blijf probleemloos inkomsten genereren bij calamiteiten
 • Innovatieve, toekomstbestendige betaaloplossing

Aarzel niet en zorg dat u vanaf vandaag altijd betalingen kunt ontvangen.

Iedere pinstoring zal uw bedrijf veel geld kosten door gemiste betalingen en ontevreden klanten. Met Pinstoring.com bent u verzekerd van de voordeligste en veiligste oplossing om betalingen te blijven ontvangen, ongeacht eventuele storingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen helpen.

WhatsApp